11 oameni politici vor oferi brazi împodobiţi şi cadouri copiilor nevoiaşi

242

În perioada 18 – 24 decembrie 2017, se va desfășura Campania „Zâmbetul de Sărbători” – Ediția 2017, campanie organizată de PES Activists Olt, organizație în cadrul PSD Olt. Au răspuns pozitiv demersului de a aduce un zâmbet pe chipurile copiilor ai căror părinţi nu le pot oferi de Crăciun cadouri şi un brăduţ mai mulţi social – democraţi olteni.

Zeci de copii și familii cu posibilități materiale reduse din județul Olt se vor bucura de un Crăciun special, pe care părinţii nu ar fi avut posibilitatea să li-l ofere fără ajutorul unor oameni de suflet. Au răspuns pozitiv campaniei  „Zâmbetul de Sărbători”  mai mulți membri PSD și activiști PES.

Cătălin Rotea, Corina Sulger, Rădiţa Piroșca, Renică Diaconescu, Sorin Brătoi, Adelin Bărbulete, George Şofaru, Cristina Tudosie, Diana Dragomir, Antonio Ghiță și Florin Iordache sunt persoanele publice care vor împodobi un brăduț de Crăciun și vor oferi cadouri copiilor din familiile lipsite de posibilități. Cei implicați nu se vor limita doar la oferirea cadourilor mult-aşteptate de micuţi, ci vor discuta și interacționa cu copiii în jurul bradului de Crăciun, pe care îl vor împodobi împreună.

Campania este organizată pentru cel de-al patrulea an consecutiv.