Femeile liberale din Olt și-au ales președinta

491

Luminița Popescu, profesor la Colegiul Național Ioniță Asan Caracal, este noua președintă a femeilor liberale din Olt. Alegerile au avut loc ieri, în sala de ședințe a CJ Olt.

Peste 200 de femei liberale, dar și mulți domni cu funcții în partid, alături de parlamentarii de Olt Siminica Mirea, vicepreşedinte OFL, și Gigel Știrbu, vicepreşedinte PNL al regiunii S-V Oltenia, au participat ieri la alegerea structurii județene a OFL Olt. Noua președintă este Luminița Popescu, din conducerea organizației făcând parte prim-vicepreședintele Bobeică Salomia și Ciauşescu Corina Ileana și 9 vicepreședinte.

Din conducerea centrală a Organizaţiei Femeilor Liberale au fost prezente la Slatina: Cristina Trăilă şi Florica Cherecheş, candidate la funcţia de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale a Partidului Naţional Liberal, Mihaela Şoneriu – prim-vicepreşedinte al OFL, Daniela Nicolescu – secretar general al OFL.

“Felicitări doamnei Luminița Popescu pentru funcția de președinte al OFL Olt!  O vorbă românească spune că în spatele unui bărbat de succes stă o femeie puternică. Îmi doresc, ca președinte, o organizație de succes dar femeile liberale nu vor sta în spatele bărbaților ci alături de ei ! “, a declarat președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.