Tânăra salvată de la înec, în afara oricărui pericol. Este cunoscută cu probleme psihice

392

Tânăra în vârstă de 18 ani care, ieri dimineață, a fost salvată de la înec din râul Olt, a fost mutată din Urgențe pe secție și se află în afara oricărui pericol. Ea se afla sub tratament psihiatric și era luată în evidență ca persoană cu probleme.

ʺTânăra este din punct de vedere fizic în afara oricărui pericol. A fost transferată de la UPU pe secție. Este în continuare agitată, iar alături de ea se află familia. Pacienta este cunoscută cu afecțiuni psihice și luată în evidență. În ultima perioadă și-a neglijat tratamentul. Ea va rămâne internată până ce starea ei psihica se va îmbunătăţi.ʺ, a declarat pentru Realitatea Oltului Cătălin Pătru, dir. medical Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Fata de 18 ani, din Slatina, a fost salvată din apele Oltului de Mihai Dicu, component al Slatina Running, care a observat-o în timp ce alerga. Evenimentul s-a petrecut în zona podului rutier, spre Plaja Olt. Poliția a stabilit că este vorba de o tentativă de siucid.
„Politiștii au stabilit că este vorba de o tentativă de suicid. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

La un pas de TRAGEDIE. Tânără recuperată din apele Oltului din întâmplare