Șoferi fără permis, prinși în trafic

164

Mai mulți olteni au fost depistați la volan fără carnet,  zilele trecute, fiind acum cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Și în acest sfârșit de săptămână, polițiștii de la rutieră au fost cu ochii pe șoferii indisciplinați în trafic sau care încalcă legea, punând astfel în pericol nu numai viața lor, ci și pe a celorlalți șoferi, pasageri sau pietoni. Astfel, oamenii legii au depistat 4 persoane care conduceau fără poseda permis de conducere.

Potrivit IPJ Olt, vineri, polițiștii au depistat un bărbat, de 28 de ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 546, pe raza comunei Brebeni, având permisul de conducere suspendat din data de 05 decembrie a.c. .

Și polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dăneasa au depistat, pe D.J. 679, pe raza comunei Mihăeşti, un bărbat de 24 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis.

Tot fără carnet a fost depistat și un bărbat, de 33 de ani, din comuna Poboru, care nu a scăpat vigilenței polițiștilor Secției de Poliție Rurală Scornicești. Al patrulea oltean surpins la volan în aceeași situație a fost depistat pe 8 decembrie  de către polițiști din cadrul Poliției orașului Piatra Olt. Este vorba de un tânăr de 26 de ani, din orașul Piatra-Olt. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. El  a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, astfel încât este acum cercetat  pentru săvârșirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.