La un pas de TRAGEDIE. Tânără recuperată din apele Oltului din întâmplare

1860

UP DATE. Tânăra care a încercat să se sinucidă are 18 ani şi este din Slatina. Bărbatul care i-a salvat viaţa se numeşte Mihai Dan.

O tânără cu vârsta între 25 și 30 de ani a fost salvată, cu puţin timp în urmă, din apele Oltului de un bărbat care a observat-o din întâmplare. Evenimentul s-a petrecut în zona podului rutier, spre Plaja Olt. Cel mai probabil, tânăra a încercat să se sinucidă. Ea a fost transportată la UPU. Poliţia încearcă să o identifice.

Bărbatul care se afla la alergat a observat din întâmplare când tânăra s-a aruncat în apele râului Olt. Fără să mai stea pe gânduri, el s-a aruncat după ea şi a reuşit să o salveze. Bărbatul este cel care a sunat la 112 şi a alertat autorităţile. La scurt timp, la faţa locul au ajuns echipaje de la Pompieri și Ambulanță care i-au acordat tinerei primul ajutor.

„La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru primă intervenție și comandă, cu peridoc și barcă, un echipaj SMURD și un echipaj cu medic de la Ambulanță. Tânăra este în curs de monitorizare și o să fie transportată la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Slatina”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Potrivit acestuia, viaţa tinerei este în afara oricărui pericol. Când a ajuns la UPU, ea era conştientă, agitată şi prezenta o uşoară stare de hipotermie.

Bărbatul care i-a salvat viaţa are în jur de 45 ani şi alerga cu Slatina Running.

În cauză se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările care au determinat-o pe tânără să recurgă la un astfel de gest.