Student oltean, premiat la Gala Premiilor Top Agribusiness

692

Un tânăr fermier oltean este prezent în topul fermierilor, el fiind premiat astăzi în cadrul Galei Premiilor Top Agribusiness.

Fermierii și companiile prezente în agricultura românească s-au reunit astăzi la Gala Premiilor Top Agribusiness, eveniment organizat anual de către Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală şi Asociaţia Universitară FarManagement, ajuns la cea de-a IV-a ediție. Evenimentul a început de dimineață la Teatrul Elisabeta și se bucură de prezența specialiștilor în domeniu și de spriinul unor mari companii. Astfel, cele mai importante companii din sectorul agricol și USAMV vor premia fermierii care au obținut rezultate remarcabile în 2017.

Cu această ocazie, se vor face prezentări pe temele rentabilizării fermelor din sudul României și sprijinului financiar pentru agricultură şi dezvoltare rurală: o recapitulare la 10 ani de la aderare și dezbateri cu tema ”Tranzacții și prețuri în agricultura românească”.

În cea de-a doua parte a evenimentului va fi premiată excelența, universitatea  considerând că “aplicarea tehnologiilor novatoare și a managementului performant sunt principalele elemente care contribuie la obținerea rezultatelor meritorii ale oamenilor de afaceri din agricultură”.

Studentul premiat (centru), alături de directorul filialei slătinene Tița (stg) și decan prof univ. dr. Dinu Toma

Printre cei premiați se numără și un oltean.  “Facultatea de Management va premia cel mai implicat student care are și afaceri în agricultură. Este vorba de un oltean, student în anul IV la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, București. Andrei Cocoloș este din Cilieni.Tânărul lucrează 70 de ha de cultură mare și unul cu legume în câmp. Andrei se ocupă și de cultivarea legumelor în sistem protejat, deținând 30 rii de solar încălzit. “, ne-a dezvăluit Victor Tița, directorul Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală de la Slatina, prezent la eveniment.

Andrei se ocupă cu legumicultura și cultura mare împreună cu familia sa, în comuna olteană.

foto: facebook