CSM Slatina nu ,,prinde” forma necesară pentru Ligă

89

Primul amical al iernii pentru handbalistele Victorinei Bora, disputat pe teren propriu cu SCM Craiova, s-a încheiat tot cu o… înfrângere. Jucătoarele de la CSM Slatina nu au reuşit să tină piept adversarelor chiar dacă acestea au venit la Slatina, practic, cu rezervele, după ce cinci dintre cele mai valoroase jucătoare sunt la lotul naţional, iar a şasea este accidentată.

Victorina Bora a evitat să tragă concluzii cu privire la jocul elevelor sale, mulţumindu-se să afirme că ele sunt în perioada de acumulare fizică. A recunoscut că unele dintre jucătoare continuă să repete de mai multe ori într-un singur meci aceleaşi greşeli.
Antrenoarea de la CSM Slatina a susţinut că de la finele săptămânii viitoare se va trece la repetarea schemelor tehnice. Ea a susţinut că nu poate schimba radical stilul de joc al handbalistelor noastre, adoptânt scheme tehnice ce presupun diverse stiluri de aruncare la poartă pentru că acestea nu au fost dobândite la timp de către sportive.
Bora a dezvăluit că pentru pregătirea ,,fetelor sale,, vor mai fi organizate meciuri amicale dar şi că echipa va participa, înainte de Crăciun, la un turneu, la Rm Vâlcea. Acesta se va desfăşura în perioada 21-22 decembrie şi va reuni HC Zalău şi o selecţionată de tineret.
Mai multe amţnunte despre această întâlnire luni,  într-o ştire video.