A început VÂNĂTOAREA MILIARDARILOR. Ţiriac a decis ca mistreţii să fie împuşcaţi pe un alt domeniu decât Balc

214

Partida anuală de vânătoare organizată de omul de afaceri Ion Ţiriac a început cu puţin timp în urmă. Nu la Balc, în judeţul Bihor, ci în Caraş, la Ersig, pe un domeniu de 700 de hectare achiziţionat de fostul tenismen în urmă cu doi ani de la Prinţil Paul. Partida la care participă mai mulţi oameni de afaceri din Europa va dura patru ore.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara, mai mulţi oameni de afaceri din Europa au sosit joi cu aeronave private şi au fost primiţi în Salonul Oficial. Aceştia au plecat ulterior spre judeţul Caraş-Severin, unde are loc partida anuală de vânătoare organizată de Ion Ţiriac.

Dacă în anii trecuţi partida de vânătoare a avut loc pe domeniul de la Balc aparţinând fostului mare tenismen român, anul acesta mistreţii vor fi împuşcaţi pe domeniul din satul Ersig (comuna Vermeş), din judeţul Caraş- Severin. Cele 700 de hectare ale domeniului au fost cumpărate de Ţiriac în urmă cu doi ani.

Potrivit presei locale din Caraş-Severin, partida de vânătoare de anul acesta are loc astăzi, cu ncepere de la ora 8.00 şi va dura aproximativ patru ore.

La ediţiile trecute ale partidei de vânătoare au participa unii dintre cei mai bogaţi oameni din lume: George Marsan, primarul orasului Monte Carlo, Erich Hampel, manager Unicredit Bank Austria, Alfred Baumhauer, fabricant Cartier, Wolfgang Porsche, mostenitorul imperiului cu acelasi nume, Klaus Mangold, fostul presedinte al grupului DaimlerChrysler, Franz Rauch, cel mai mare producator de sucuri naturale din Europa, Rudolf Streicher, politician austriac, fost ministru in mai multe guverne, Inigo Herrera, fost memru al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.