Slătineni, vin tichetele sociale de la primărie!

162

Primăria municipiului Slatina anunță demararea în curând a distribuirii tichetelor sociale de Crăciun, solicitate prin cerere scrisă de locuitorii municipiului cu venituri reduse. Ele vor ajunge la beneficiari înaintea pensiilor, prin intermediul Poștei Române. Potrivit conducerii Direcției de Asistență Socială a administrației locale, au fost tipărite 5360 de tichete.

,,Distribuirea tichetelor sociale va începe pe data de 8 decembrie . Am tipărit 5360 de tichete sociale. Din numărul total de 5.670 cereri depuse inițial în acest sens de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1.000 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 5.360 persoane.,, a declarat Nora Popescu.

Tichetele sociale au valoare de 100 lei. Ele pot fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.
Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 126 de unități comerciale de pe raza municipiului.