REVOLTĂTOR Un nou dascăl a fost bătut de un elev huligan

136

O profesoară de la o şcoală generală din Miercurea Ciuc a fost împinsă şi lovită, astăzi, de un elev. Fapta a fost sesizată la Poliţie, care a deschis dosar penal în acest sens.

“Am fost sesizaţi cu privire la faptul că un cadru didactic de la o şcoală a fost împinsă şi chiar lovită de un elev de 14 ani, sens în care am înregistrat un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, în care desfăşurăm cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului şi, evident, vom propune soluţie legală prin Parchet”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.

Inspectorul şcolar general, Petru Gârbea, a declarat, potrivit agerpres, că a fost informat despre incident de la conducerea şcolii, care anchetează împrejurările în care s-a produs incidentul şi va lua măsurile care se impun în astfel de situaţii.

“Am fost informaţi, şcoala a iniţiat deja procedurile cuvenite în astfel de cazuri, se face o comisie să lămurească de unde a pornit. Şcoala a luat primele măsuri, urmărim cazul, să vedem ce s-a întâmplat”, a afirmat Petru Gârbea.

 Conducerea şcolii respective nu a dorit să comenteze incidentul.
Incidentul vine la scurt timp după ce scene asemănătoare au fost filmate într-o şcoală din Teleorman. Aici elevul agresiv a ajuns după gratii pentru 30 de zile.