Tânărul care și-a lovit părinții cu un satâr, audiat astăzi de procurori

260

Procurorii îl vor audia astăzi pe Mihai Truță, tânărul din Balș care ieri, sub influența drogurilor, și-a tăiat părinții cu un satâr și și-a înfipt în ochi o furculiță, acesta fiind sub influența anestezicului. După audiere vor dispune măsura reținerii sau nu, fiind acuzat de tentativă de omor.

Un medic și-a căsăpit părinții cu satârul

Tentativă de omor asupra a două persoane, după ce a săvârșit acte de violență asupra părinților este acuzația adusă de procurori tânărului din Balș care, pe fondul consumului de stupefiante, și-a lovit cu un satâr mama și tatăl. Cum Mihai Truță nu a putut fi audiat ieri de către procurori, acesta fiind sub efectul anestezicului după ce medicii de la Spitalul Județean Slatina l-au operat, audierea va avea loc astăzi, potrivit prim-procurorului Anca Anuța, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Pe baza declarației tânărului agresor, se va dispune măsura reținerii sau nu.

Oamenii legii au stabilit că tânărul și-a lovit în mod repetat mama cu un satâr, provocându-i mai multe leziuni ce necesită 45- 50 de zile de îngrijiri medicale. Cum tatăl a intervenit, mânia lui Mihai s-a revărsat și asupra lui, provocându-i 3 plăgi tăiate ce necesită 25 de zile de îngrijiri medicale. Tatăl a fost externat de la Spitalul Craiova.

Apropiații familiei spun că Mihai, un tânăr liniștit, cult, care la nevoie ar fi întors și obrazul celălalt, provenit dintr-o familie bună, a început să aibă un comportament diferit după un accident a cărui victimă a fost în urmă cu câțiva ani pe trecerea de pietoni și în urma căruia s-a recuperat greu. În ultimul timp, prietenii spun că acesta se făcea greu înțeles în exprimare, suspectându-l că ar consuma droguri.

Tânăr drogat din Balș și-a lovit părinții cu satârul și și-a înfipt furculița în ochi