Doi frați români condamnați pentru un viol, în Londra

108

Doi frați, Ovidiu și Andrei Mămăligă, de 30, respectiv 28 de ani, au fost condamnați la 12 ani de închisoare pentru viol.

Aceștia au violat o femeie din Ealing, vestul Londrei, în propria locuință, după ce au legat-o. Apoi au bătut-o și i-au furat din casă banii și toate obiectele de valoare.

Cei doi au vorbit cu femeia, moment în care unul dintre frați a urmat-o în casă și i-a cerut să folosească toaleta.Au atacat apoi victima, au legat-o cu o pereche de șireturi, după care au dezbrăcat-o și au violat-o. Frații au plecat apoi cu bani, bijuterii și telefoane mobile din casa victimei.

Detectivul inspector Tim Desai cel care a condus ancheta, a declarat că cei doi cetățeni români reprezintă un „pericol imens pentru femei”.

A fost un atac sexual teribil, comis de doi frați care reprezintă un pericol imens pentru femei și care trebuie să fie în spatele gratiilor”, a spus polițistul în fața Curții Coroanei din Isleworth.

Victima a apelat Poliția Metropolitană care a lansat o investigație. La fața locului au fost găsite probe ADN, iar fețele celor doi au fost recunoscute după înregistrările unor camere de supraveghere din zonă. Ambii au fost arestați în Wembley, pe 6 iunie, dar au negat acuzațiile aduse de poliție.

În timpul procesului s-a făcut referire la faptul că cei doi fuseseră eliberați anul trecut dintr-o închisoare din Franța, unde fuseseră condamnați tot pentru viol.