Accident într-un sens giratoriu.Mergeau la facultatea dar nu au mai ajuns toți

182

O tânără de 19 ani a murit, iar alţi patru tineri din Gorj care mergeau la facultate în Timişoara au fost grav răniți, în noaptea de duminică spre luni, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un sens giratoriu de pe centura Lugojului, în judeţul Timiş.

Accidentul rutier s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, pe centura oraşului Lugoj, din judeţul Timiş.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat, luni dimineaţa, că şoferul unei maşini care circula dinspre Caransebeş spre Timişoara, în care se aflau încă patru persoane, a pierdut controlul volanului într-un sens giratoriu şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

”În urma accidentului, a rezultatul decesul unei tinere de 19 ani, iar alte patru persoane aflate în maşină au fost rănite, două femei şi doi bărbaţi, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Toate sunt din judeţul Gorj. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a afirmat Ionuţ Sârbu.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, cele patru persoane rănite au vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani, două dintre acestea fiind în stare gravă.

Aceştia erau studenţi şi mergeau la Timişoara, la facultate.