Social-democraţii ies în stradă. Află unde şi când străzile din Slatina vor deveni roşii

402

PSD a început MOBILIZAREA masivă a susţinătorilor. Mitinguri de amploare, organizate în mediul online.

Nici nu au lansat bine ideea unor mitinguri de amploare în Capitală şi în marile oraşe din ţară, că unii social-democraţi au început deja mobilizarea susţinătorilor.

“PSD va organiza un miting în Bucureşti şi în organizaţiile din ţară, toate în aceeaşi zi. Tema e împotriva abuzurilor, împotriva încălcării drepturilor cetăţeneşti, împotriva celor care finanţează astfel de operaţiuni, împotriva celor care nu înţeleg că a fost un vot acordat de popor. Toate aceste nume vor fi spuse la acest miting.”, anunţa Codrin Ştefănescu la finalul întâlnirii de astăzi la care au laut parte majoritatea liderilor partidului.

Primii la start sunt cei din organizaţia PSD Dolj, care anunţă pe Facebook, organizarea unei manifestaţii de proporţii. Acesta va avea loc la Universitate, pe 9 decembrie. Manifestaţia se intitulează ,,Hai la Universitate sa le spunem ca #ajunge!”

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, nu a putut fi contactat pentru a preciza dacă vom avea mainfestaţii şi la Slatina, dar cu siguranţă se vor mobiliza şi social-democraţii olteni.