Horoscopul zilei de 3 decembrie

77

Iată ce vă rezervă astrele în această zi de 3 decembrie:

Berbec

Esti multumit de cursul anumitor evenimente. Trateaza orice hop, orice impas, orice obstacol care se mai iveste in calea ta ca pe ceva absolut firesc. Cu calm, cu rabdare şi cu intelepciune, depasesti orice hop cu usurinta. Traieste totul bucuros, convins ca, de aici, ai mai invatat ceva util pentru viata!

Ai o zi mai libera la dispozitie pentru a te gandi pe indelete la strategia pe care sa o adopti in perioada urmatoare. Discutiile cu cei din jur se vor dovedi a fi folositoare. Sfaturile lor devin un stimulent pentru tine, impolsionându-te sa treci la etapele urmatoare cu mai mult curaj si elan, convins ca ceea ce doresti sa construiesti este realizabil.

Gemeni

Ai curaj sa te rupi de o stare emotionala care nu-ti face bine. În ciuda a ceea ce se spune, tu poti fi si foarte puternic, si foarte ambitios, si foarte ferm in decizii. Tot ce trebuie să faci este să iei taurul de coarne in situatia de fata si să le arăţi că, atunci cand sunt in joc drepturile tale, fericirea ta, renumele sau reputatia ta, poti deveni de temut, de neinvins. O criza de personalitate poate fi chiar potrivita intr-o astfel de situatie.Ridica-te si lupta pentru sansa ta!

Rac

Eşti extrem de optimist si de entuziast. Ai convingerea ca toate merg ca pe roate, iar la originea acestei evolutii excelente se afla nimic altceva decat increderea ca totul va fi bine. Toate lucrurile se aseaza acolo unde trebuie, atunci cand trebuie, pentru ca scopul tau sa fie atins mult mai repede. Succesul visat e din ce in ce mai aproape. Gandeste pozitiv si continua!

Leu

Va fi o zi plăcută, pe care o petreci alături de cei dragi, într-o atmosfera tihnita. Fiecare spune ce are pe suflet si va aratati deschisi sa iertati mult mai usor ceva ce altadata. Nu judeca pe nimeni azi, chiar daca ai avea motive, ci incearca sa privesti relatia dintre voi cu imensa toleranta.

Fecioara

Eşti pe calea cea bună, într-un lung proces de dezvoltare, de perfectionare, . Se vad deja efectele studiului tau aprofundat, iar asta te motiveaza sa mergi mai departe in efortul tau de cizelare si desavarsire. Intr-o zi vei ajunge la nivelul visat, deci continua-ti munca!

Balanta

Momentul în care vei consta că ai depăşit situaţia dificilă prin care treci nu este departe. Esti pe calea cea buna, spre momentul in care vei spune ca totul a revenit la normal, chiar dacă vor mai fi momente dureroase. Continua ce ai inceput, esti aproape de vindecare!

Scorpion

Nu te opune tendinţei şi mergi pe ,,cursul apei,, chiar daca nu stii foarte bine incotro te indrepti. Ai incredere ca inaintezi in directia potrivita. Primesti suficiente sfaturi bune pe parcurs, deci lasa-te dus fara sa te opui. Linisteste-te pentru ca ai sa vezi ca o atitudine relaxata si calma te va ajuta. Fii ca apa care curge printre pietre catre destinatia finala.

Sagetator

Nimic nu e prea greu si asta vei simti si azi cand in jurul tau se vor aduna persoanele care pot juca un rol in problemele tale actuale. Lucrurile cele mai bune de astazi sunt direct legate de cooperare, de reciprocitate, de schimbul sincer de gesturi de prietenie. Cand vezi ca ai pe cineva care te sustine si crede in tine, capeti mai mult curaj de a merge mai departe, motivat de rezultatele pe care simti ca le poti atinge.

Capricorn

O voce interioara iti atrage atentia asupra singurei solutii viabile in situatia de fata: sa pui punct. Nu are rost sa mai continui, dar parca ti-e putin frica sa renunti. Găseşte în tine curajul de a spune stop. Vei vedea ca acest curaj  va fi recompensat pe deplin. Se pare ca un ramas bun e recomandabil acum!

Varsator

Stresul te face sa vezi in jur doar inamici si belele. Vina nu îţi aparţine. Cineva cu reputatie indoielnica, cu un caracter dubios, cu intentii nu tocmai bune se apropie de tine si urmareste sa se foloseasca de tine. Stai departe de el, ia-ti masuri de precautie, nu-i impartasi visele. Fii deci atent la persoanele suspecte din preajma ta!

Pesti

Iubirea nu e intotdeauna motiv de fericire si de visare, ci si de suferinta. Pentru cel drag, esti capabil de sacrificii imense, si azi vei face un astfel de compromis. Nu e ceea ce doreai pentru inima ta, nu e nici ce credeai ca vei face vreodata pentru cineva, dar e un gest care se cere acceptat si tolerat pentru a depasi un impas in relatie.