PROFEŢII CUTREMURĂTOARE. Una îl vizează pe Majestatea Sa

182

Cunoscuta prezicătoare Carmen Harra a făcut profeţşii cutremurătoare pentru următoarea perioadă. Ea a declarat că în următoarele luni ar putea avea loc noi tragedii printre persoanele cunoscute din România. Una dintre ele îl vizează pe regele Mihai I.

Şirul tragediilor din noiembrie ar putea continua, după ce Stela Popescu și Cristina Stamate s-au stins din viață la câteva zile distanță una de cealaltă. Cunoscuta prezicatoare Carmen Hara a susţinut recent, pentru o publicaţie centrală, că şi începutul anului 2018 rezervă două evenimente negre, care-i vor marca profund pe români.

“Dramele vor continua. Din păcate, Regele Mihai nu va mai rezista în viaţă până la sfârşitul anului, iar un bărbat tânăr din showbiz va muri într-un accident rutier în următoarele cinci luni. Şi din generaţia veche de artişti va mai pleca cineva în următoarele două luni, de parcă se duce toată generaţia în acelaşi timp”, a declarat Carmen Harra pentru Cancan.

Carmen Hara a prezis moartea Stelei Popescu. Ea spunea că până la finalul lunii noiembrie va muri o vedetă foarte îndrăgită de români, iar moartea ei va fi una fulgerătoare, pentru că nu ar da semne că ar avea probleme de sănătate.