IMAGINI ȘOCANTE Cinci victime în urma impactului dintre un BMW și un Logan!

237

Cinci persoane au ajuns la Spital după ce maşinile în care se aflau s-au izbit violent. Accidentul a avut loc în această dimineaţă la ieşirea din municipiul Buzău, pe fondul neacordării de prioritate.

Potrivit anchetatorilor, un bărbat de 37 de ani din Ilfov, aflat la volanul unui Logan, a virat stânga pentru a intra într-o staţie Peco şi a fost lovit violent de un autoturism BMW condus de un tânăr de 21 de ani din localitatee.

În urma impactului, autoturismul Logan a fost aruncat în afara părţii carosabile, iar şoferul a rămas încarcerat. Acesta a fost scos din maşină de pompieri şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău împreună cu alte 4 persoane aflate în autoturismul BMW.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

Cu câteva ore înainte, în acelaşi judeţ, o tânără de 18 ani din Râmnicu Sărat a murit  în urma unui accident rutier produs pe un drum judeţean din Buzău, iar alte cinci persoane au ajuns la spital după o coliziune pe DN 2 E85.

Potrivit Poliţiei, tânăra de 18 ani se deplasa la volanul unui autoturism pe drumul judeţean 202 din direcţia Râmnicu Sărat către comuna Râmnicelu, când, într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei, a părăsit carosabilul şi s-a lovit puternic de un stâlp, decedând pe loc.