Felicia MAN renunţă la şefia IŞJ Olt. Află ce a făcut fostul inspector general

814

Fosta șefă a Inspectoratului Școlar Județean  Olt, Felicia Man, a renunțat, la finele lunii trecute la procesul pe care îl intentase Ministerului Educației Naționale, prin care solicita anularea ordinului prin care a fost demisă. Totul apare într-o hotărâre a Curţii de Apel Craiova.

„ Instanţa ia act de renunţare la judecată, formulată de reclamantă. Ia act că nu se solicită cheltuieli de judecată. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare”, se arată Curții de Apel Craiova, cu privire la cauza aflată pe rolul acestei instanţe de judecată în care Felicia MAn era parte.

Felicia Man a luat decizia de a renunţa la proces după ce magistraţii Craioveni îi respinseseră cererea de emitere a unei Ordonanţe privind anularea ordinului de demitere Decizia, până la judecare pe fond a cauzei.

Felicia Man, fost inspector general al IŞJ Olt a fost demisă din funcţie de ministrul Liviu Pop alături de alţi 13 şefi de inspectorat eşcolare. Ordinul de demitere a fost transmis prin fax, într-o zi de vineri, aproape de miezul nopţii.

Ministrul Liviu Pop a susţinut că la baza deciziei luate au stat trei motive:netransmiterea unui raport privind starea învățământului local, netransmiterea în termen a unui raport de audit intern și nepublicarea declarației de avere.