Călușarii din Cezieni, SURPRIZE DE NEUITAT pentru turiștii aflați la Aeroportul Otopeni!

122

Românii și străinii care au plecat sau au ajuns în țară pe aeroportul au fost impresionați de impresionați de prestația călușarilor din Cezieni. Ei au reușit să creeze în incinta principalei porți de acces în țară un spectacol de excepție.

Călușarii din Cezieni le-au oferit celor care au tranzitat Aeroportul Internațional Otopeni o surpriză inedită de Ziua Națională. Aceștia au impresionat prin cel mai reprezentativ joc popular și costumele extraordinare purtate.

,,Am primit invitația din partea Centrului Cultural și, evident, am onorat-o cu multă plăcere. Am deplasat la București 18 călușari, din cei peste 60 pe care-i avem în ansamblu, și doi instrumentiști. Totul a fost live. Am susținut două spectacole, câte unul pentru fiecare terminal. A fost impresionant să jucăm, la zi de mare Sărbătoare, la Aeroportul Intenațional Otopeni, principala poartă de intrare și ieșire din țară. Am primit aplauze de la sute de români și nu numai, care au stat mai mult de zece minute să ne urmărească înainte de a părăsi aeroportul. Pentru copii a fost ceva extraordinar, un moment pe care-l vor ține minte mult timp,, ne-a declarat Doru Țene, director Căminului Cultural de la Cezieni și instructorul călușarilor care impresionează cu fiecare prestație susținută.

În încheiere, călușarii le-au urat tuturor românilor, în direct pe facebook, un sincer  LA MULȚI ANI!