VIDEO Pescarii se bat pe Olt cu braconierii, AJVPS are “treburi mai importante”

1434

O partidă de pescuit s-a transformat pentru câțiva pescari olteni într-una de salvare. Oamenii au chemat în “lupta” cu braconierii poliția și acuză AJVPS Olt de nepăsare.

Câțiva pescari olteni au avut neplăcerea de a da peste braconieri, iar activitatea de pescuit s-a transformat într-una de salvare. Oamenii au eliberat peștele capturat ilegal, chemând în ajutor forțele de ordine. Deși poliția a solicitat și prezența reprezentanților Agenției Județene pentru Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt, aceștia au considerat că “lupta” cu braconierii nu merită deranjul.

Pescarii au postat filmulețul pe o rețea de socializare, acesta adunând în 15 ore peste 10.000 de vizualizări, 153 de distribuiri și sute de reacții.

“Cam asta este rezumatul partidei de pescuit de astazi: peste 150kg de peste eliberat si peste 400m de plasa monofilament scoasa din barajul de la Slatioara Olt , doar atat am reusit sub amenintarile braconierilor de pe mal. Multumim politiei comunei Slatioara care in 10 minute au ajuns de la primul apel la 112. Rusine celor de la A.J.V.P.S. Slatina/OLT care nici dupa insistentele politiei (3 convorbiri telefonice) nu au avut bunavointa sa vina pana acolo ,sustinand ca au “treburi mai importante”, sediul lor aflanduse la 1.4 km departare. Ne intrebam daca si ANCBP Filiala Olt face ceva contra braconajului atata timp cand in barajul Slatioara se baga setci in timpul zilei. (autori : Cristian Rizea, Hard Spinning ( T.V Iulian ), Marius Mirescu si Mugurel VL )”, au postat pescarii pe facebook.

Cam asta este rezumatul partidei de pescuit de astazi: peste 150kg de peste eliberat si peste 400m de plasa monofilament scoasa din barajul de la Slatioara Olt , doar atat am reusit sub amenintarile braconierilor de pe mal .Multumim politiei comunei Slatioara care in 10 minute au ajuns de la primul apel la 112 .Rusine celor de la A.J.V.P.S. Slatina/OLT care nici dupa insistentele politiei (3 convorbiri telefonice) nu au avut bunavointa sa vina pana acolo ,sustinand ca au "treburi mai importante", sediul lor aflanduse la 1.4 km departare. Ne intrebam daca si ANCBP Filiala Olt face ceva contra braconajului atata timp cand in barajul Slatioara se baga setci in timpul zilei.(autori : Cristian Rizea, Hard Spinning ( T.V Iulian ), Marius Mirescu si Mugurel VL )

Publié par Hard Spinning sur mercredi 29 novembre 2017