CAZ TERIFIANT Canibalism la Sfântul Gheorghe. Un adolescent de 16 ani a UCIS și a MÂNCAT bucăţi din cadavru

1796

 Fără precedent. Un tânăr de 16 ani nu doar că a devenit criminal dar, potrivit procurorilor, el ar fi servit bucăţi din cadavrul victimei. Totul s-a întâmplat la Sfântul Gheorghe. Criminalul a recunoscut fapta şi nu o regretă. El a fost arestat şi va fi supus unei expertize psihiatrice.

Ancheta desfăşurată de procurori în cazul crimei petrecute săptămâna trecută la Sfântu Gheorghe a scos la iveală  fapte terificante. Adolescentu în vârstă de 16 ani, suspectat de comiterea faptei, ar fi mâncat bucăţi din corpul victimei.Procurorul Andrian Baciu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, a  a susţinut că tânărul a recunoscut că este consumator de substanţe volatile, respectiv Prenandez, de la vârsta de 7 ani. Criminalul şi-ar fi doborât victima cu ajutorul unui bolovan, după care i-a decupat faţa cu un ciob de sticlă şi ar fi mâncat parte din mandibula acesteia.

Potrivit procurorului, tânărul a recunoscut fapta şi a declarat în faţa anchetatorilor că nu are niciun fel de remuşcări pentru fapta comisă.

“Practic, cadavrul era desfigurat, am identificat victima după amprente (…) Tânărul a declarat că nu regretă nimic, nu are nicio remuşcare şi că şi-ar repeta fapta. A fost arestat pentru 30 de zile, iar azi va fi dus la Spitalul Jilava pentru expertiză psihiatrică”, a declarat procurorul Adrian Baciu.

El a menţionat că tânărul, care fusese încredinţat spre creştere bunicii, ar fi fost internat în urmă cu câţiva ani la psihiatrie pentru dezintoxicare iar în ultima perioadă a fost văzut în mod frecvent în anturajul unor persoane fără adăpost, care trăiesc sub un pod dezafectat peste râul Olt. Acolo îşi făcea veacul şi victima, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Hetea.