Traficantă din Caracal, predată autorităţilor italiene. Avea mandat european de arestare

377

De trafic de persoane și proxenetism este acuzată o tânără din Caracal ce va fi predată autorităţilor judiciare din Italia. În cursul zilei de azi, ea va fi prezentată la Curtea de Apel Craiova.

Polițiștii de investigații criminale au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autoritățile italiene. “Ieri, 28 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autoritățile judiciare din Italia, pe numele unei femei, de 32 de ani, din Caracal. Autoritățile  judiciare italiene au emis mandat european de arestare, pe numele acesteia, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, în orașul Mantova, Italia.”, arată IPJ Olt.

Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea pentru 24 ore în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dolj. În cursul zilei de azi, aceasta va fi prezentată la Curtea de Apel Craiova, în vederea predării acesteia către autoritățile judiciare din Italia.