Scandal la poarta PSD.Atacuri la adresa lui Liviu Dragnea

59

Luni dimineață, la sediul PSD s-a prezentat europarlamentarul Cătălin Ivan care a lansat atacuri dure la adresa lui Liviu Dragnea.

Acesta a spus că a venit cu „toate documentele” pentru a demonstra că încă face parte din PSD. Reacția acestuia vine după ce filiala PSD Iași a transmis un comunicat de presă prin care s-a dezis categoric de declarațiile „apartidicului” Cătălin Ivan, care se „agață de PSD” și de funcția de europarlamentar.

„Mi se pare periculos ca liderul partidului de guvernământ să arunce astfel de minciuni în spațiul public, fără nicio dovadă, fără nicio probă. Alți lideri de partid să rostogolească această minciună. Eu am venit cu documente, absolut toate documentele care să ateste că un membru PSD este membru de partid cu acte în regulă. (…) Eu cred că după 14 ani de politică doar în PSD, fără să vin din alte partide politice, cred că am câștigat acest drept de a spune și când lucrurile nu merg bine în partid. Le dau eu toate documentele, că pare-se că ei nu le găsesc”, a spus Cătălin Ivan, în fața sediului PSD.