Descoperire șocantă! Apa sfințită a ajuns în laboratoarele cercetătorilor și ce au găsit în ea este halucinant

762

Apa sfințită reprezintă, poate, și în ziua de azi, cea mai puternică dovadă a existenței divine. Rezistența ei de-a lungul timpului a întărit acest lucru, dar, câte alte lucruri poate face, de fapt?

Multe persoane au susținut că este un mijloc de purificare spirituală și vindecătoare de boli.

Ultima cercetare efectuată de Institutul de Igienă și Imunologie Aplicată din cadrul Universității din Viena distruge practic acest mit popular.

De asemenea, testele au mai arătat că, în proporție de 86%, eșantioanele analizate conțineau urme de fecale, precum și bacterii periculoase precum E.coli, enterococi sau chiar Campylobacter. Toate aceste bacterii au un efect dăunător asupra organismului, putând provoca diaree, crampe abdominale și febră.

Analizele efectuate asupra probelor prelevate au relevat și o altă problemă gravă. Apa sfintită conține inclusiv nitrați în cantități foarte mari, care odată introduși în organism pot provoca afecțiuni grave și chiar moartea.

”Populația trebuie să fie informată cu privire la riscurile la care se supun cei care consumă apa sfințită. Este o problemă care a fost ignorată total până acum, dar care este deosebit de gravă, mai ales în condițiile în care oamenii au sistemul imunitar din ce în ce mai slab.”, a declarat Dr. Alexander Kirschner, unul dintre microbiologi, preluat de Reuters.