Deputatul MARIUS IANCU: PNL să rămână cu “ciuma”, cu “muma”, cu dorința de ură și dezbinare

147

Moțiunea inițiată de PNL și susținută de USR și PMP a picat. Aleșii social-democrați și ALDE, cu mici excepții, au părăsit sala în timpul votului, exprimându-și în acest fel poziția față de inițiativa liberalilor. Deputatul Marius Iancu ca și ceilalți colegi din Coaliția aflată la putere a ales să nu voteze, gest care a înseamnat susținerea Guvernului Tudose.

,,Votul meu a fost pentru susținerea unui Guvern care și-a asumat implementarea unor măsuri votate de români, măsuri de care România avea nevoie.
Rezultatul voturilor românilor este creșterea economică record a României de 8,8%, țara noastră fiind pe primul loc în Europa și pe locul doi în lume, creșterea puterii de cumpărare cu 14%, salarii și pensii care cresc etapizat, o rată șomajului printre cele mai mici din Europa și un plus de 130.000 de noi locuri de muncă, reduceri sau eliminări de taxe și impozite, programe pentru tinerii întreprinzători, pentru fermieri și pentru susținerea produselor românești.
Guvernul și Parlamentul României nu înseamnă numai două nume “Tudose” și ” Dragnea”, ci sute de oameni, miniștri, senatori, deputați, funcționari din ministere și din instituțiile deconcentrate din teritoriu, funcționari din cele două camere ale Parlamentului care au muncit pentru ca aceste măsuri să fie puse în practică. Votul meu este și pentru ei, la fel cum este și pentru toți românii care au avut încredere că noi ne vom implica și vom guverna în interesul României,, a scris demnitarul pe pagina sa de socializare. 

Potrivit deputatului de Olt Marius Iancu, moțiunea PNL a avut un destinatar greșit.

,,PNL să rămână cu “ciuma”, cu “muma”, cu dorința de ură și dezbinare și cu alte asemenea lucruri care nu înseamnă opoziție politică într-un stat democratic.
Votez împotriva unei moțiuni de cenzură cu destinatar greșit și votez pentru un Guvern al României care guvernează pentru toți românii.,, a mai scris Iancu.