Stela Popescu a murit! Durere sfâșietoare în teatrul românesc

187

Actrița Stela Popescu, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită moartă.

Și Aurelian Bădulescu, viceprimar al municipiului București, a confirmat această informație tristă.

Vecinii au sunat la 112 pentru că actrița nu răspundea la ușă și s-au gândit că s-a întâmplat ceva rău.

Conform informațiilor disponibile până acum în presă, se pare că actrița a fost găsită fără suflare în propria locuință. Se pare că actrița nu s-ar fi simțit bine în ultimele zile. Ea urma să împlinească 82 de ani în luna decembrie.

În vară, Stela Popescu a mărturisit că suferă de diabet și era nevoită să ia niște medicamente “jumătate de oră pe zi”

Stela Popescu (n. 21 decembrie 1935, s. Slobozia-Hodorogea, Orhei, Basarabia) a fost o actriţă română de teatru, film şi televiziune. A realizat cupluri celebre alături de Ştefan Bănică şi Alexandru Arşinel. Stela Popescu, Doamna Teatrului de Revistă a reuşit să se menţină în topul celor mai iubiţi actori ai scenei româneşti timp de bine de jumătate de veac.

Stela Popescu a murit. Marea actriță a încetat din viață la vârsta de 81 de ani. Stela Popescu s-a născut într-o familie de învățători modești, iar prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă. Atunci, în 1940, tatăl ei considerat intelectual, deci dușman de clasă, este deportat în Siberia, iar mama se refugiază, împreună cu fiica în România, la Brașov.