Liberalii olteni, prinși în lanțul uman în jurul Parlamentului

115

PNL a organizat în această dimineață în fața Palatului Parlamentului, un protest împotriva Guvernului PSD – ALDE. La miting au participat și liberali olteni, printre care președintele PNL Slatina, Sorin Țârcomnicu.

Liberalii s-au prins într-un lanț uman în jurul Parlamentului pentru susținerea moțiunii de cenzură. În timp de premierul Mihai Tudose a vorbit de la tribuna Parlamentului, Ludovic Orban le-a vorbit oamenilor din Parcul Izvor. Printre cei circa 2000 de protestatari s-au numărat și câțiva liberali olteni.

https://realitateaoltului.ro/2017/11/20/liberalii-au-iesit-in-strada/

Rațiunea trebuie să primeze, este de părere senatorul PNL de Olt Siminica Mirea. Referitor la moțiunea de cenzură – „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă!”, senatorul a declarat: „Trebuie găsită o singură soluție la toate aceste disoluții ale autorităților publice din zona guvernamentală, cât și din majoritatea parlamentară. În baza exercițiului democratic, moțiunea de cenzură reprezintă o cale ordinară de atac împotriva unei stări extraordinare de fapt. O situație scăpată de sub control nu poate fi remediată altfel. Actualul program de guvernare este abandonat și nu reprezintă interesul românilor. Cred, cu tărie, că cetățenii acestei țări vor cere parlamentarilor din județele lor, indiferent de culoarea politică sau opțiunea fiecăruia, să voteze pentru demiterea Guvernului Tudose-Dragnea. Rațiunea trebuie să primeze!”.