Deputatul Stănescu, VICECAMPION cu echipa de fotbal a Parlamentului României

314

Echipa de fotbal a Parlamentului României, antrenată de Gheorghe Mulțescu, a câștigat titlul de VICECAMPIOANĂ, ocupând locul al doilea la Campionatul Interparlamentar de Fotbal din Antalya, Turcia. Printre fotbaliștii parlamentari, s-a numărat și alesul Oltului Alexandru Stănescu.

Deputatul PSD de Olt Alexandru Stănescu, președintele Comisiei pentru agricultură, silvicultura, industrie alimentară și servicii specifice a Camerei Deputaților, este vicecampion interparlamentar la fotbal.  Fotbalist în echipa României, alesul oltean a participat în perioada 17-20 noiembrie 2017 la Campionatul Interparlamentar de Fotbal din Antalya, Turcia. „Momentul intonării imnului național pe stadionul din Antalya a fost unul de-a dreptul înălțător. La final, bucuria a fost una completă, echipa noastră reușind performanța de a obține trofeul de Vicecampioană.”, a postat acesta pe pagina de socializare.

Imnul național al României a răsunat pe stadionul din Antalya, în cadrul Campionatului Interparlamentar de Fotbal!

Publié par Deputat Alexandru Stănescu sur mardi 21 novembre 2017

La campionat au participat echipele de fotbal reprezentând Parlamentele din România, Georgia, Ungaria, Polonia, Turcia și Ucraina.

Pe ACEEAȘI TEMĂ:

Un deputat oltean dă Parlamentul pe terenul de fotbal. Va juca cu Universitatea Craiova