Criminalul din Oradea a fost prins. Cauza omorului este ȘOCANTĂ

133

Sorin Rogia, suspectul principal în crima din 9 noiembrie, din Oradea, şi-a recunoscut fapta. Tânărul a declarat în faţa magistraţilor Tribunalului Bihor că şi-a ucis victima din cauza unor “divergenţe”.

Audiat în această dimineaţă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor, Sorin Rogia a mărturisit comiterea crimei.

“Mobilul crimei a fost reprezentat de divergenţe în legătură cu concepţiile despre viaţă şi religie avute cu victima. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele”, a transmis procurorul Maria Cotrău, purtător de cuvant al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

În urma acestei declaraţii a lui Rogia, magistraţii au confirmat mandatul de arestare preventivă emis pe numele acestuia.

Sorin Rogia a fost prins luni seara de poliţiştii de la Transporturi Feroviare în Gara de Nord din Timişoara. La un control de rutină, aceştia l-au oprit pe suspect, iar când i-au verificat actele în baza de date, au aflat că acesta este căutat pentru omor.

Sorin Rogia îşi improvizase un adăpost într-un vagon dezafectat din perimetrul gării timişorene.

sursa:digi24