Spitalul Slatina angajează asistenți

841

Cea mai mare unitate sanitară din județ continuă angajările în vederea acoperirii deficitului de personal. SJU Slatina a scos la concurs 6 posturi vacante de asistenți medicali.

Spitalul Județean de Urgență Slatina recurtează cinci asistenți medicali debutanți și unul principal, nivel studii postliceale, pentru secțiile ATI, Neonatologie și ORL. Concursul va consta în trei probe: verificarea dosarelor- 7 decembrie, proba scrisă- 14 decembrie și interviu – 18 decembrie. Punctajul minim de admitere a unei probe este de 50 puncte.

Pentru postul de asistent medical principal (la ORL) se cere o vechime de 5 ani. Concursul se va organiza la sediul SJU Slatina, dosarele de înscriere trebuind despuse până pe data de 5 decembrie. Unitatea medicală a afișat la sediu și pe site bibliografia și tematica, dar și modele orientative de subiecte.

Din 2015 SJU Slatina încearcă să reducă deficitul de cadre prin angajări, fiind scoase la concurs în repetate rânduri zeci de posturi, la care rata de promovabilitate s-a dovedit destul de mică, principala cauză fiind gradul scăzut de pregătire a candidaților înscriși.