Patinoarul de la Slatina, deschis doar pe ger. Tarife ușor crescute

1331
Imagine cu rol ilustrativ

Deși amatorii de patinaj din Slatina se uită cu un ochi spre orașele care au anunțat deja deschiderea patinoarelor, autoritățile nu se grăbesc, așteptând ca nivelul temperaturilor să scadă sub zero grade Celsius. Potrivit meteorologilor, se vor înregistra grade cu minus ziua abia în ianuarie.

Slătinenii mai au de așteptat până ce singurul patinoar din municipiu, amenajat în aer liber în curtea corpului B al Colegiului Naţional-Vocaţional „Nicolae Titulescu”, va fi deschis. Autoritățile sunt condiționate de vreme, patinoarul putând fi deschis publicului doar atunci când gradele din termometru scad sub zero. Astfel, deschiderea sezonului 2017/2018 la patinaj s-ar putea lăsa așteptată, meteorologii anunțând în noiembrie temperaturi peste 8 grade, iar în decembrie de 5-6 grade.

Până la finele anului, se vor practica tarifele de anul trecut: copiii, elevii și studenții vor plăti 2 lei/oră, adulți: 4 lei/oră, iar închirierea patinelor – 4 lei/oră.

De la anul însă, tarifele vor crește puțin, pentru închiriere patine și acces adulți fiind percepută o taxă de 5 lei/persoană, iar pentru acces copii/elevi/studenți de 2,5 lei.