Judecătorii au respins propunerea procurorilor. Criminalul octogenar, arestat la domiciliu

177

Judecătorii Tribunalului Olt au respins propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă această instanţă de arestate preventivă a bătrânului de 77 de ani din Piatra Olt care şi-a ucis în bătaie consăteanu. Magistraţii au dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. Procurorii aşteaptă motivarea şi în funcţie de aceasta vor decide dacă vor face sau nu apel.

Pe durata măsurii preventive, inculpatul are obligația să se prezinte la Poliție sau la instanță, ori de câte ori va fi chemat, și să nu comunice cu rudele victimei și nici cu martorii în dosar.

Procurorii așteaptă comunicarea Tribunalului, urmând ca, în funcție de aceasta, să decisă dacă va contesta sau nu decizia judecătorilor.

Bătrânul criminal a fost reţinut vineri noaptea de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, după ce a recunoscut că i-a aplicat consăteanului său mai multe lovituri cu obiecte contondente. Totul s-a petrecut pe fondul unui scandal izbucnit atunci când victima s-a întors să își recupereze sculele cu care lucrase în curtea agresorului. Loviturile primite i-au provocat leziuni incompatibile cu viaţa.