Criminal la 77 de ani. Un bătrân din Piatra Olt şi-a omorât un consătean în bătaie

356

Un bărbat din Piatra Olt a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor, după ce şi-a ucis cu sălbăticie un consătean. Victima a fost snopită în bătaie de criminalul  în vârstă de… 77 ani.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, victima a fost bătută cu mai multe obiecte contondente, în curtea agresorului.
Aceasta revenise în curtea bătrânului pentru a-şi lua uneltele cu care lucrase în cursul zilei, la diverse munci. Atunci a avut loc o ceartă între cei doi bărbaţi care a degenerat într-o bătaie, ce a generat cu decesul victimei.

Fapta a fost raportată la 112 chiar de criminal. El şi-a mărturisit fapta, dar a pus totul pe autoapărare. Vârstnicul a mărturisit anchetatorilor că nu a ştiut cine este persoana pe care a găsit-o cotrobăind prin curtea sa.

Deşi a ajuns la faţa locului, echipajul de pe ambulanţă nu a mai avut ce face pentru a-i salva viaţa victimei de 73 de ani. Acesta suferise leziuni incomnpatibile cu viaţa, ca urmare a numeroaselor plăgi produse în urma unor lovituri cu corpuri contondente.

Criminalul va fi condus în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.