Tarife modificate la Clubul Nautic. Vezi cât vom plăti în 2018 pentru hidrobiciclete, sporturi, masaj sau înfrumusețare

282

Cel mai modern club nautic și de agrement din țară oferă la Slatina, pe malul Oltului, o gamă complexă de servicii, la prețuri de dumping, accesibile tuturor. Și la anul tarifele se mențin cam la același nivel, cu modificări nesemnificative în plus sau în minus la unele servicii.

O gamă întreagă de servicii, pentru la anul completate și cu altele, oferă Clubul Nautic și de Agrement al Slatinei, modernizat cu fonduri europene, în cadrul proiectului „Amenajare club nautic şi de agrement Plaja Olt”, cu o valoare totală de 34.264.953 lei.

Tarifele sunt accesibile oricărui buzunar, iar pentru la anul, municipalitatea propune ce variază în plus sau minus cu 1- 2 lei. Cel mai ieftin serviciu costă 6 lei, iar cel mai scump 250 lei (electrostimulare, 10 ședințe).

Tarifele sunt supuse transparenței publice pe site-ul Primăriei Slatina, până pe 19 noiembrie slătinenii putând face propuneri de completare sa modificare, în cadrul proiectului privind stabilirea valorilor impozabile, impozitelor și taxelor locale alte taxe asimilate acestora, precum și amenzile aplicabile pentru anul 2018.

Clubul se întinde pe o suprafaţă de 10 hectare teren şi 15 ha luciu de apă, este cel mai modern din țară și cuprinde: plajă, două piscine, debarcader pentru hidrobiciclete şi bărci cu vele (cuprinzând nouă culoare de câte 1.000 metri), terenuri de sport pentru minigolf, tir cu arcul, beach-volei, tribune, zonă pentru escaladare/cățărare, spații pentru fitness, SPA, duşuri solare, vestiare, grupuri sanitare și 150 de locuri de parcare.