Au dat mai multe spargeri, dar li s-a înfundat la transportul furturilor

109

Trei olteni cu vârste cuprinse între 14 și 33 ani au fost reținuți de către polițiștii caracaleni, ei fiind depistați în timp ce transportau mai multe bunuri furate. Oamenii legii îi suspectează că ar fi autorii mai multor spargeri.

Au spart mai multe case și societăți din Caracal și județul Dolj, însă li s-a înfundat într-o noapte, când transportau bunurile furate. Cei care au pus mâna pe ei sunt poliţişti din cadrul Poliției municipiului Caracal, care i-au suspectat pe cei trei tineri că bunurile pe care le transportau (generator, bormașini, etc), ar proveni din comiterea unor infracțiuni de furt.

“Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că aceste bunuri ar fi fost sustrase, în noaptea de 15/16 noiembrie a.c., din incinta unei societăți comerciale, din satul Puturi, județul Dolj. De asemenea, aceștia sunt bănuiți că, în perioada 21.10 – 06.11. a.c., pe timp de noapte, prin efracție, ar fi pătruns în domiciliile mai multor persoane și în societăți comerciale, din municipiul Caracal și județul Dolj, de unde ar fi sustras acumulatori auto, componente auto, combustibil, unelte agricole și alte bunuri. Prejudiciul, în valoare de  aproximativ 35.000 lei, a fost recuperat în proporție de 70%.”, arată IPJ Olt.

Față de cei trei tineri a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.