Andreea Bănică și  Bere Gratis, pe lista Primăriei Slatina pentru Revelion 2018 în stradă

466

Opt artiști se află pe lista Primăriei Slatina pentru a concerta în noaptea dintre ani pe esplanadă, printre care Maximilian, Andreea Bănică și Bere Gratis. Vor trece în 2018 împreună cu slătinenii trei dintre ei, cei menționați astăzi de viceprimarul Gigi Vâlceleanu sau alții, în funcție de disponibilitate.

Sărbători magice îi așteaptă pe slătineni și în acest an, primăria pregătind surprize pentru toate vârstele: de la iluminat festiv 3D, Târg de Crăciun, spectacole și cadouri, până la un Revelion de pomină. 453.800 de lei a pus la bătaie Primăria Slatina pentru organizarea evenimentelor iernii, la care se adaugă 350.000 de lei pentru achiziționarea de noi figurine și arcade luminoase 3D care să împodobească esplanada, locul ce va deveni magic de Sărbători. Capitala Oltului va fi unul dintre cele mai luminate și frumoase orașe din țară,  cei mai bucuroși fiind copiii pentru care primăria a achiziționat noi figurine Disney cu Mickey, Minnie, Donald și Pluto.

Primăria va organiza mai multe acțiuni menite să aducă bucurie pentru toți slătinenii, mici sau mari: Târgul de Crăciun, Povestea lui Moș Nicolae, desaga lui Moș Crăciun și Revelion 2018.

Figurinele Disney vor lumina Slatina de Sărbătorile de Iarnă

 

De 1 Decembrie, la Slatina se va da startul sărbătorilor, iar pregătirile sunt deja în toi. Târgul de Crăciun va fi inaugurat cu îndrăgiții artiști Narcisa Suciu și Ducu Bertzi. Circa 30 de căsuțe din lemn vor fi puse la dispoziția comercianților, iar în fiecare seară, începând cu ora 17.00, elevi de la școlile slătinene, ansambluri folclorice, grupuri vocale, mici și mari soliști ai școlii de arte sau palatul copiilor, vor susține recitaluri, autoritățile dorind astfel să atragă cât mai mulți oameni care vor să petreacă în aer liber câteva ore și să se bucure din plin de spiritul sărbătorilor de iarnă.

Începând cu data de 10 decembrie, Moș Crăciun își va face apariția pe străzile Slatinei, în grădinițe și îi va aștepta pe colindări la sediul primăriei, valoarea cadourilor ridicându-se la 106.800 de lei.

Revelion artistic

Și anul acesta, cei care vor dori să petreacă noaptea dintre ani în stradă, vor avea parte de un Revelion cu spectacole de excepție. Dacă anul trecut Alex Velea, Irina Rimes și grupul local de folk Alutus au întâmpinat alături de slătineni noul an, cu un spectacol cu lasere, confetti și efecte speciale (flăcări, jeturi de aburi) la miezul nopții, anul acesta primăria va aduce alți artiști îndrăgiți pe scena de pe esplanadă.

Organizarea Revelionului a fost scoasă la licitație, la un preț estimat de circa 180.000 de lei, data limită de depunere a ofertelor fiind 21 noiembrie. Însă primăria a realizat deja lista artiștilor pe care și-i dorește invitați să con certeze între orele 22.00- 24.00.

“Sunt invitați mai mulți artiști. Contractul este pe SEAP, l-am înaintat cu două luni înainte de eveniment, conform procedurilor legale, și așteptăm licitația. Au fost nominalizați 8 artiști care au fost invitați să participe. Vor veni 3 la Slatina, în funcție de disponibilitate. Printre cei invitați se numără Maximilian, Andreea Bănică și Bere Gratis”, a dezvăluit astăzi vicele Vâlceleanu.