Mitingul PSD a fost confirmat de Liviu Dragnea

157

Liderii social-democrați vor să facă un mega-miting la care să scoată, în stradă, un milion de oameni.

De fapt, vor fi mai multe mitinguri, în marile orașe din țară, unde se așteaptă, per total, o participare record, asta după ce DNA l-a pus sub urmărire penală pe Liviu Dragnea într-un nou dosar, cel de-al treilea, pentru corupție.

Liviu Dragnea a anunțat, joi seara, la Băile Herculane, că dacă în trecut s-a opus ideii de a scoate oamenii în stradă, de data aceasta e de acord, dar cu o condiție.

”Dacă vor fi colegi care la CEX vor cere un astfel de miting vom discuta. De data asta n-o să mai resping această idee, dar, dacă hotărâm să facem un miting, trebuie să stabilim exact pentru ce îl facem. Sunt mai multe motive pe care le-am auzit pentru care colegi de-ai mei doresc să facă un astfel de miting, eu nu resping ideea, dar trebuie să facem un miting care să aibă sens. Eu nu am venit să cer susţinere, eu am venit să dau susţinere partidului pentru a continua ceea ce am început. Putem discuta de un miting, dar nu de susţinere. Discutăm mâine sau în zilele următoare. A fost o idee, nu este analizată sau dusă la capăt”, a declarat Dragnea.

Premierul Mihai Tudose a fost și el chestionat, de către reporteri, dacă e gata să iasă în stradă, alături de colegii din PSD.

”Reporter: Ieșiți în stradă pentru Liviu Dragnea?

Mihai Tudose: Suntem deja afară.”, a fost schimbul de replici.