INCREDIBIL Cei șapte tineri care au violat o minoră de 13 ani au fost eliberați

102

Magistraţii Tribunalului Vrancea au dispus, miercuri, înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar pentru cei şapte tineri acuzaţi că au violat o fată de 13 ani.

Ei vor fi cercetaţi în libertate pentru infracţiunile de viol, complicitate la viol, pornografie infantilă şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Procurorii susţin că, în luna februarie a acestui an, cei şapte tineri au constrâns, prin ameninţări şi acte de violenţă, o minoră în vârstă de 13 ani să întreţină raporturi sexuale cu ei, raporturi care au fi fost filmate cu un telefon şi postate pe o reţea de socializare.

Cei şapte ar fi răpit-o pe copila de 13 ani dintr-un parc din localitatea vrânceană Câmpineanca şi ar fi dus-o într-o locuinţă unde ar fi fost în total zece tineri.

Cinci dintre ei ar fi violat-o sub ameninţarea unui cuţit, în timp ce restul au asistat la faptă sau au filmat cu telefonul mobil toate cele întâmplate.

Violul nu a fost reclamat la momentul comiterii, în iarna lui 2017, ci a ieşit la iveală în momentul în care imagini din timpul faptelor au apărut pe reţelele de socializare iar un profesor a văzut cele întâmplate.