Decizie DEFINITIVĂ în procesul Cotarcea vs. Prefectura Olt

247

Ionuț Cotarcea, subprefect de Olt în perioada octombrie 2016 – mai 2017, nu va primi prima de instalare pe funcție solicitată în instanță. Decizia Curții de Apel Craiova este DEFINITIVĂ.

Numit subprefect în octombrie 2016, Ionuț Cotarcea și-a dat la începutul lunii februarie 2017 în judecată angajatorul. El a acuzat Instituția Prefectului de Olt că refuză să respecte prevederile legale privind acordarea primei de instalare. Potrivit acestuia, ar fi trebuit să primească circa 25.000 lei, pentru că nu deține locuință pe raza municipiului Slatina.

https://realitateaoltului.ro/2017/06/14/tribunalul-olt-nu-i-da-drept-la-prima-fostului-subprefect-cotarcea-cere-25-000-de-la-prefectura/

Primul eşec în instanță a fost înregistrat în vară, când magistraţii Tribunalului Olt i-au respins solicitarea.

https://realitateaoltului.ro/2017/05/22/subprefectul-cotarcea-detasat-director-la-inspectoratul-de-stat-in-constructii/

Ieri după-amiază, magistraţii Curţii de Apel Craiova au dat aceeași decizie: Cotarcea nu va primi dreptul solicitat. Decizia este definitivă.

https://realitateaoltului.ro/2017/02/22/subprefectul-oltului-a-dat-institutia-in-judecata-motivul-neacordarea-primei-de-instalare/

Ionuț Cotarcea s-a întors după schimbarea din funcția de reprezentant al Guvernului în teritoriu la Inspectoratul de Stat în Construcții, pe funcția de director Direcția Juridică și Resurse Umane.