Accident INFIORĂTĂTOR. Un tir a intrat într-un microbuz. 11 persoane au ajuns la spital

153

11 persoane au  ajuns în această seară la spital. Ele au fost victimele unui naccident rutier petrecut pe un drum din Iaşi. Microbuzul în care se aflau a fost lovit în plin de un tir scăpat de sub control. Pentru ajutorarea victimelor, autorităţile au activat iniţial Planul roşu.

„Primele investigaţii arată că nici una dintre victime nu este în stare foarte gravă. În urma impactului, 11 dintre ocupanţii microbuzului au fost aduşi la spitale din Iaşi. Şase persoane au fost transportate la Spitalul Sfântul Spiridon, iar cinci la spitalul de Neurochirurgie. Au suferit traumatisme cerebrale, toraco-abdominale, de coloană sau la nivelul membrelor superioare şi inferioare”, a declarat medicul Diana Cimpoieşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

 

Poztrivit reprezentanţilor IPJ Iaşi, în microbuz se aflau 26 de pasageri.

Evenimentul rutier s-a produs după ce un tir a depăşit pe linia continuă şi a intrat pe contrasens şi a lovit în plin microbuzul care făcea curse intrajudeţene. Victimele sunt cei doi şoferi şi pasagerii din microbuzul. Poliţiştii cercetează acum împrejurările în care s-a produs accidentul.