Un fost senator de Olt l-a turnat pe Dragnea la DNA

410

Numele unui fost senator de Olt se află printre greii PSD ale căror declarații la DNA îl înfundă pe Liviu Dragnea. Șova l-a TURNAT pe Dragnea, afirmând cu certitudine că știe că Tel Drum este a acestuia.

Victor Ponta, Dan Șova, Eugen Teodorovici, Sorin Grindeanu și Nițulescu Teodor, fostul prefect de Teleorman, sunt cei care îl înfundă pe Liviu Dragnea, urmărit penal de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte săvârşite în dosarul ‘Tel Drum’ în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Declarațiile date de aceștia constituie baza pe care se sprijină acuzațiile procurorilor atunci când leagă numele lui Dragnea de Tel Drum.  Presa a  relatat că din Ordonanța procuroarei DNA Carmen Lancranjan rezultă că nu există nicio probă directă că Tel Drum ar aparține șefului PSD, singurele elemente pe care procurorii DNA și-au bazat raționamentul că în spatele firmei ar sta Dragnea fiind mărturiile unor nume cunoscute, care au ocupat la un moment date funcții importante susținute de PSD.

Fost parlamentar de Olt, Șova a afirmat cu tărie în fața procurorilor că Tel Drum este a lui Dragnea.ʺNoi nu aveam o convingere, noi știam că Tel Drum-ul este al domnului Dragnea, iar domnul Dragnea a spus de mai multe ori personal că această companie este a lui, chiar a formulat ʺștii că este a meaʺ. Nu se discuta la colțuri că Tel Drum este a lui, asta ar fi fost o legendă urbană, nu. Tel Drum era a dânsului. (…) Până în 2012 pentru mine era notoriu că Tel Drum era a lui Liviu Dragnea, după 2012 a devenit o certitudine. Până în 2012 toată lumea știa că forța politică a lui Liviu Dragnea se baza și pe faptul că Tel Drumul era a lui, la nivelul județului Teleormanʺ, se arată în actul DNA.