TERIFIANT Jandarm mort sub roțile unui tir, chiar de ziua fiului său

523

Un ofiţer specialist pe ordine şi siguranţă publică, angajat al Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa,şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu mașina sub un tir al cărui şofer executa un viraj la stânga, pe linia continuă. Ofiţerul se întorcea de la serviciu casă, la Valu lui Traian, unde urma să sărbătorească ziua unuia dintre copii.

Accidentul a avut loc, în această seară, pe DN3, în apropiere de Valu lui Traian.  Chiar la intrarea în comuna Valu lui Traian, un tir care staționa pe partea dreaptă a șoselei a vrut să întoarcă pe linia dublă continuă iar jandarmul nu l-a mai putut evita impactul, ajungând cu mașina sub mastodont.

În urma coliziunii violente, jandarmul a murit pe loc, mașina a fost distrusă, volanul și bucăți din autoturism fiind aruncate la zeci de metri distanță.

ISU Dobrogea a intervenit cu o mașină de descarcerare. O ambulanță a ajuns la fața locului, dar echipajul medical ară de a declara decesul.

Șoferul tirului a refuzat să vorbească. Poliția Rutieră efectuează cercetarea la fața locului. Ofițerul decedat era un jandarm profesionist. El avea acasă doi copii de unul şi, respectiv, patru ani. El urma să aniverseze ziua unuia dintre băieţi.