Caracalul frumos, promovat prin fotografii. Rezultatele concursului

277

„Sfârșit de Toamnă” este fotografia ce a impresionat juriul concursului „Caracal – Fotografia anului”. Pentru Premiul de Popularitate fotografia ”Crăciun” a adunat 241 de like-uri.

Caracalul, văzut prin imagini reprezentative a fost provocarea lansată de către primărie și centrul turistic al municipiului  tuturor celor care au dorit să surprindă cele mai frumoase colțuri romanațene. Juriul a desemnat câștigătorii și anunță și alte ediții ale  concursului.

 

Câștigătorii Concursului de Fotografie „Fotografia Anului” ediția I, sunt:
– Premiul de Popularitate cu un număr de 241 like _ Vio Crăciun
– Premiul „Fotografia Anului”  cu 27p _ Margea George-Ciorian „Sfârșit de Toamnă”
– Locul II cu un punctaj de 22p Gabriel Stancovici „Ultimul_străjer” și Margea George-Ciprian „Apus”
– Locul III cu un punctaj de 15p Gabriel Stancovici „Teatrul_vesel”, Dincă Georgeta”Meditație” și Gabriel Bîrsan „Fata cu ulciorul”

Marele premiu are o valoare de 400 de lei și constă într-o excursie la Târgul de Turism al României din București, pentru două persoane, în data de 17 noiembrie, premiul acoperind transportul, intrarea la târg și un voucher pentru masă cu valoarea de 200 lei.

Premiul de Popularitate constă într-o cină în doi la un restaurant din Caracal, în valoare de 200 lei.

Concursul a fost lansat de către Primăria Caracal și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Caracal care și-au propus să spună povestea celui de-al doilea municipiu al Oltului altfel: prin imagini reprezentative.