Accident mortal pe DN25. O căruță și două mașini s-au făcut praf!

147

 Doi oameni au murit în urma unui accident produs între Barcea și Drăgănești, județul Galați, iar alți trei au fost transportați în stare critică la Spitalul din Tecuci, după ce o căruță și două mașini s-au ciocnit violent.

Advertisement

Accidentul a avut loc în noaptea de luni spre marți, pe DN25. În urma coliziunii, au rezultat cinci victime, printre ele o femeie de 19 ani și un bărbat de 25 de ani care au murit.

„Cele două victime din autoturism au fost găsite în stop cardiorespirator, încarcerate. S-a intervenit cu echipajul de descarcerare și cu echipajele SMURD și s-a făcut resuscitarea victimelor timp de o oră, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Celelalte trei victime, trei tineri de 19, 25 și 36 de ani, au suferit multiple fracturi deschise și au fost transportate la Spitalul din Tecuci”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, Eugen Chiriță.

Din primele cercetări, șoferul mașinii ar fi vrut să depășească atelajul, care nu era semnalizat. După ce a acroșat căruța, autoturismul s-a ciocnit de un alt autoturism.

Oamenii care și-au pierdut viața se aflau în mașina care ar fi provocat accidentul.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-a produs incidentul rutier.

În urmă cu 10 zile, un alt accident a avut loc pe DN25, în localitatea Movileni din județul Galați. Un bărbat a decedat, iar o femeie a fost rănită şi transportată la spital, după ce maşina în care se aflau cei doi a fost lovită de un alt autoturism condus de un bărbat care avea 1,40 la mie alcool în aerul expirat.