Trei oameni răniți într-un taxi!

240

Trei persoane au fost rănite, luni dimineaţă, în urma producerii unui accident pe DN 79, în Inand, județul Bihor.

Un autovehicul de taximetrie a fost responsabilul accidentului, în jurul orei 8:00.

Taximetristul ar fi avut trei pasageri. În urma accidentului, șoferul (28 ani) a rămas încarcerat, a suferit un traumatism cranio cerebral sever și a fost găsit inconștient, în comă.

Alte două victime, două tinere, au suferit  traumatisme de coloană și leziuni abdominale.

„Accidentul s-a produs pe DN 79, în comuna Cefa, la ieşirea din Inand. Este implicat un singur autovehicul, iar poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili cauza şi împrejurările evenimentului”, a precizat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

„Pompierii militari au acţionat pentru extragerea a două persoane rămase încarcerate, respectiv pentru acordarea primului ajutor calificat victimelor, pe care le-au transportat ulterior la Unitatea de primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean”, a declarat căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

La locul evenimentului au intervenit un echipaj cu o autospecială de intervenţie cu modul de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor al Detaşamentului 2 Oradea, Descarcerarea grea din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea şi echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Oradea, a mai precizat reprezentanta ISU.