ȘOCANT! Polițist acuzat de viol! Victimele sunt minore

209
Abuse

Trei bărbați din Vaslui, printre care și un polițist, sunt cercetați după ce au fost acuzați ca au violat și sechestrat două fete în vârstă de 16 ani.

Cele două fete de 16 ani au depus inițial plângerile la Poliția Județeană Vaslui, însă au fost redirecționate către Parchetul de pe lângă Judecatoria Huși, întrucât prin cei trei bărbați acuzați de viol si de lipsire de libertate se află și un polițist.
”Am fost sechestrate”, au spus cele două fete.Se presupune că cele două ar fi fost luate din oraș și duse la Lunca Banului, sub pretextul unei onomastici, însă aici ar fi fost violate și împiedicate sã plece.
Până în acest moment nu a fost luată nicio măsură împotriva celor trei persoane acuzate de viol. Procurorii lucrează la dosar și urmează să audieze mai multe persoane.
„Avem înregistrate două sesizări formulate de către cele două persoane vătămate, care sunt minore, în care au reclamat comiterea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate. Sesizarea a fost înregistrată pe 9 noiembrie, iar dosarul este în ancheta procurorului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, Antonela Palie.