CRIMĂ ODIOASĂ Afaceristul din Fălticeni, ucis de propria fiică

280

Fiica omul de afaceri din Fălticeni, găsit mort cu răni în zona gâtului, a recunoscut în faţa anchetatorilor crima. Tânăra de 17 ani, adusă audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, cu acordul medicilor psihiatri, şi-a recunoscut fapta. Ea le-a povestit anchetatorilor cum şi-a măcelărit tatăl.

Fiica omului de afaceri, Viorel Cârnăreasa, a mărturisit că şi-a omorât tatăl după ce acesta a certat-o pentru că asculta muzică la un volum prea ridicat. După crimă, fata a plecat de acasă, fiind găsită de poliţişti în clubul deţinut de tatăl său unde se încuiase pentru a nu permite nimănui accesul.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au cerut instanţei de judecată luarea unei măsuri de internare provizorie într-un spital de boli psihice a tinerei. Magistraţii au admins solicitarea reprezentanţilor Ministerului Publice.

Surse apropiate anchetei au declarat că afaceristul a fost găsit dezbrăcat, cu multiple lovituri de cuţit şi toporşică. Avea o rană profundă în zona gâtului.

Viorel Cârnăreasa divorţase de soţie în urmă cu mai mulţi ani. Doi dintre cei trei copii au rămas la soţie şi au plecat împreună din ţară. Tânăra a rămas în grija tatălui.