MOARTE CONTRAVERSATĂ Om de afacer, găsit cu gâtul tăiat în propria locuinţă

447

Un cunoscut om de afaceri a fost găsit mort în propria casă, cu răni în zona gâtului. Criminaliştii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă şi iau în calcul atât varinanta unui jaf urmat de crimă dar şi pe cea a sinuciderii.

Alarma a fost dată chiar de fratele omului de afaceri din Fălticeni, Viorel Acârnăresei, găsit mort. Acesta şi-a vizitat fratele după ce bărbatul nu a mai răspuns la telefon câteva zile. Când a ajuns acolo a avut un şoc. Casa era răvăşită, iar victima, un bărbat de 58 de ani, zăcea prăbuşit la pământ, fără suflare. În urmă cu 8 ani, valutistul fusese jefuit, din casă furându-i-se 2,8 miliarde de lei vechi.

Criminaliştii au ridicat probe de la faţa locului şi au început cercetările pentru moarte suspectă.

În clipa de faţă poliţiştii şi procurorii iau în calcul amble ipoteze: atât cea a crimei cât şi cea a unei sinucideri. Ei iau în calcul ca afaceristul să fi fost ucis chiar de propria sa fiica, o tanara de 17 ani cu probleme psihice. Fata era fugita de acasa, insa a fost gasita de politisti, vineri seara, pe o strada din apropierea casei. Ea a fost internata la Psihiatrie si urmeaza sa fie audiata ulterior, cu acordul medicilor.

Cadavrul omului de afaceri a fost dus la IML pentru necropsie. Medicii legişti vor fi cei care vor stabili dacă a fost crimă sau sinucidere.