Alegerea președintelui PNL Olt, amânată de plecarea lui Orban în SUA

362

Deși pregătiți de alegeri pentru data de 17 noiembrie, liberalii olteni s-au văzut nevoiți să amâne momentul în care își vor pune șef peste organizația județeană. Motivul este absența președintelui PNL Ludovic Orban, care va fi plecat în SUA.

Rămași fără lider județean după decesul lui Ion Moisescu, liberalii olteni se pregătesc de alegeri. Desemnarea prin vot a președintelui organizației județene se va face în cadrul unei conferințe anunțată inițial pentru data de 17 noiembrie. Alegerile au fost însă amânate, președintele Orban neputând fi prezent. O delegaţie PNL, condusă de Ludovic Orban, va efectua o vizită în Statele Unite ale Americii, unde va avea întâlniri cu membri ai Congresului şi Senatului, înalţi oficiali ai Departamentului de Stat şi cu reprezentanţi mediului de afaceri şi ai comunităţii româneşti.

“Ca urmare a faptului ca președintele Partidului Național Liberal, dl. Ludovic Orban, este plecat într-o vizită de lucru în SUA, în perioada 10-19 noiembrie 2017,  întrunirea Comitetului de Coordonare Județean al filialei PNL Olt programată pentru data de 17 noiembrie 2017 este amânată la o dată pe care o vom comunica ulterior”, a anunțat astăzi președintele interimar al PNL Olt, Liviu Voiculescu.

Liviu Voiculescu, prim-vicepreședintele organizației, care a preluat și atribuțiile de lider, este singurul care și-a anunțat candidatura.