Soțul Melaniei Renghea s-a sinucis. Află cum și-a găsit sfârșitul Relu Renghea

1652

Soțul Melaniei Renghea, fosta polițistă condamnată la închisoare cu executare după ce și-a înjunghiat superiorul, Relu Renghea, s-a sinucis. El a fost găsit de membrii familiei sale de la Proaspeți atârnând în ștreang. Aceștia au fost cei care au sunat la 112 pentru a solicita ajutorul. Ajuns la fața locului, medicului de pe ambulanță nu i-a mai rămas nimic de făcut decât să constate decesul.

Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 15,20 de către un bărbat. El cerea ajutorul pentru un membru al familiei care se spânzurase în casa părinților din comuna Proaspeți, acolo unde locuia de ceva vreme.

,,Ajus la fața locului, echipajul de pe ambulanță a găsit un bărbat de 36 de ani care se spânzurase de un pom din curtea casei. El fusese eliberat din ștreang de către persoana care-l găsise.  Din păcate  tot ce s-a mai putut face a fost să se constate decesul. Pentru că se instalaseră semnele cadaverice, nu s-au mai efectuat manevrele de resuscitare@, a declarat Alina Duminică, purtător de cuvânt SJA Olt.

Relu Renghea locuia de ceva timp, după încarcerarea soției sale, la Proaspeți. Polițiștii încearcă să afle ce l-a determinat pe bărbat să se sinucidă. Apropiații susțin că acesta căzuse de ceva timp în depresieși că nu mai avea grijă de cei trei copii pe care îi avea cu Melania, fost polițistă condamnată în mai 2016 la cinci ani de închisoare uc executare pentru tentativă de omor.